Web Analytics

Route - Glamourstudio

Fotograaf:
Ekko ten Cate
De Glamourstudio
Waddinxveen
0655341264
Ga naar de inhoud

Route

Vanuit Alphen aan den Rijn en Boskoop over de N20
Bij de hefbrug links af tot de rotonde en die 3/4 nemen.
Bij de verkeerslichten rechtdoor en ook bij de volgende kruising rechtdoor, daarna linksaf brug over en de
X Burgemeester Trooststraat in. Na ongeveer 150 meter bij witte cirkel op het wegdek linksaf en na ongeveer 100 meter linksaf het woonerf van de Molenring op, na 50 meter rechts aanhouden en na een slinger rijdt u recht op de fotostudio af.
Er is voldoende parkeerruimte en u kunt ook voor de studio parkeren.


Vanuit Den Haag over de A 12
Afslag Waddinxveen - Zevenhuizen
Boven aan de afslag links af en bij de rotonde rechts af, daarna links voorsorteren en de volgende rotonde 3/4 nemen, richting Waddinxveen.
Bij de volgende rotonde recht door en daarna bij de rotonde rechtsaf de Maximatunnel door.  Bij de verkeerslichten linksaf. Bij het eerste bruggetje rechtsaf de Burgemeester Trooststraat in. Zie nu verder onder Alphen vanaf X.

Vanuit Rotterdam over de A20.
Afslag Moordrecht.
Deze afslag wordt gereconstrueerd, dus let goed op de borden (richting Gouda en Waddinxveen) de weg een flink stuk volgen en bij de rotonde linksaf richting Waddinxveen.
Bij de verkeerslichten rechtsaf en bij de rotonde rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten rechtsaf en direkt over de brug linksaf.
Dit is de Mercuriusweg en deze geheel uitrijden. U kruist nu de Burgemeester Trooststraat. Hier ook rechtdoor rijden en na ongeveer 100 meter linksaf de Molenring op. Met een bocht naar rechts rijdt u recht op de studio aan.

Vanuit Utrecht over de A12.
Neem de afslag Gouda - Boskoop.
Bij de verkeerslichten recht door en bij de rotonde 3/4 richting Gouda. Bij de volgende rotonde deze 3/4 nemen en de oprit van de Coenecoopbrug op. Bij de verkeerslichten links af en bij de rotonde recht door. Bij de volgende verkeerslichten rechtsaf en over de brug direct linksaf. Dit is de Mercuriusweg en deze geheel uitrijden. U kruist nu de Burgemeester Trooststraat.
Hier ook rechtdoor rijden en na 100 meter linksaf de Molenring op. Met een bocht naar rechts rijdt u recht op de studio aan.

Terug naar de inhoud